У Києві дільничні затримали чоловіка, який в аптеці пограбував відвідувачку

Зловмисник вихопив із рук пенсіонерки гаманець та втік. Затриманому оголошено про підозру. Тепер йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

До столичної поліції надійшло повідомлення про пограбування 80-річної жінки в аптеці на проспекті Лісовому. На адресу виїхала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції.

Поліцейським потерпіла розповіла про те, що у приміщенні до неї підійшов невідомий та вихопив із рук гаманець. Упродовж години дільничні офіцери поліції за прикметами встановили особу та у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 32-річного місцевого мешканця.

У Києві дільничні затримали чоловіка, який в аптеці пограбував відвідувачку


Слідчі з’ясували, що нападник забрав із гаманця гроші та викинув його у сміттєвий бак. Речовий доказ вилучили та після завершення досудового розслідування повернуть власниці.



За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Київської міської прокуратури № 3 слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Наступні чотири роки він може провести за ґратами.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии