У Шевченківському районі столиці наряд поліції охорони затримав грабіжника, який відібрав у продавчині виручку

Молодик вирвав із рук жінки гроші та втік. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Інцидент трапився в одному із продуктових магазинів на вулиці Богдана Хмельницького, що у Шевченківському районі столиці. До приміщення зайшов молодик та вирвав із рук продавчині гроші. Оперативний черговий негайно передав інформацію поліцейським нарядам та направив на місце скоєння злочину слідчо-оперативну групу.

Як розповіла слідча відділу поліції № 4 Шевченківського управління поліції Іванна Олійник, наряд поліції охорони, який отримав орієнтування та працював за прикметами, затримав ймовірного підозрюваного у скоєнні пограбування:

«Ми з’ясували, що близько 21-ї години до продуктового магазину зайшов хлопець. Він підійшов до продавчині та вирвав у неї з рук добову виручку у розмірі 800 гривень. Зловмисник втік та невдовзі його затримали. Під час поверхневої перевірки у правопорушника вилучили гроші».

У Шевченківському районі столиці наряд поліції охорони затримав грабіжника, який відібрав у продавчині виручку


Грабіжника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1996 року народження

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури №10 слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии