У Києві оперативники затримали чоловіка із викраденим ліфтовим обладнанням

Зловмисник зняв ліфтові котушки, які хотів здати на металобрухт. Слідчі повідомили йому про підозру та перевіряють його причетність до скоєння аналогічних злочинів. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До Деснянського управління поліції від місцевих жителів надходили повідомлення про крадіжки ліфтових котушок. У ході відпрацювання працівники оперативно - пошукового відділу карного розшуку територіального підрозділу встановили, що до правопорушень причетний мешканець сусіднього району столиці.

У Києві оперативники затримали чоловіка із викраденим ліфтовим обладнанням


Зі слів начальника кримінальної поліції Деснянського управління поліції Андрія Табали, правоохоронці затримали раніше судимого 29 – річного чоловіка на місці скоєння злочину:

«Ми з’ясували, що чоловік проник до ліфтового приміщення багатоповерхівки на вулиці Кубанської України та викрав гальмівні котушки. Слідчі вилучили їх та сумку з інструментами для демонтажу. Правопорушник зізнався, що викрадене планував здати до пункту прийому металобрухту».



За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.



Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии