Столичний дільничний офіцер поліції виявив чоловіка, який обікрав відвідувача спортивного клубу

Зловмисник скористався неуважністю клієнта закладу та забрав мобільний телефон. Дізнавачі повідомили фігуранту про підозру, а викрадений ґаджет повернули власнику.

До Подільського управління поліції звернулось керівництво спортивного клубу, розташованого на проспекті Правди, із повідомленням про крадіжку. Працівники слідчо-оперативної групи прибули за вказаною адресою, провели огляд місця події, опитали адміністрацію закладу та потерпілого.

За словами старшого дільничного офіцера поліції Подільського управління поліції Сергія Новака, завдяки відео з камери спостереження та показам свідків і заявника правоохоронець встановив коло осіб, які на той час перебували у приміщенні клубу, а згодом й особу зловмисника:

«Чоловік побачив на одному з тренажерів мобільний телефон, непомітно вимкнув його та поклав собі у кишеню. Далі ще деякий час знаходився у залі та спостерігав, як власник шукає ґаджет. Після скоєного зловмисник виїхав за межі міста Києва, проте я встановив його місце знаходження та вилучив в нього викрадений мобільний телефон, який в подальшому дізнавачі повернули власнику».

Відділом дізнання Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді штрафу або виправні роботи, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии