Правоохоронці затримали у Києві квартирного грабіжника

Двоє зловмисників зайшли до квартири потерпілого та відібрали у нього мобільний телефон і гроші. Одного із них поліцейські затримали, іншого – розшукують.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від заявника надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Донця його пограбували двоє невідомих. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група для документування події.

Поспілкувавшись із потерпілим, правоохоронці з’ясували, що він перебував у квартирі, коли до нього зайшли двоє наглядно знайомих чоловіків. Зловмисники кілька разів вдарили його та відібрали мобільний телефон і гроші. Після цього правопорушники втекли, а чоловік відразу звернувся за допомогою до поліцейських.

Відпрацьовуючи територію, неподалік від місця вчинення правопорушення співробітники карного розшуку побачили чоловіка, схожого за прикметами на одного із підозрюваних, та доставили його до управління поліції.

Фігурант – мешканець Київщини, 1988 року народження, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, грабежів та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на затримання іншого правопорушника.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии