«Ніколи не здаюсь і впевнено досягаю поставленої мети, а кожна поразка мотивує мене до перемоги», - спецпризначенець поліції Києва Анатолій Хмелюк

Багатократний чемпіон та володар кубків України з бойових видів мистецтв на службі проводить заняття із самозахисту для колег. Нещодавно поліцейський виборов третє місце на чемпіонаті України з боротьби самбо серед чоловіків.

23-річний хлопець у минулому році закінчив Національну академію внутрішніх справ та розпочав свою службу у полку поліції особливого призначення № 1. При цьому, поліцейський займається різними видами спорту вже 16 років.

«Ніколи не здаюсь і впевнено досягаю поставленої мети, а кожна поразка мотивує мене до перемоги», - спецпризначенець поліції Києва Анатолій Хмелюк


Як розповідає Анатолій Хмелюк, бойові види мистецтв дисциплінують та загартовують дух, тому він зупинив свій вибір на панкратіоні, греплінгу, дзюдо та самбо:

«Займаючись улюбленим хобі, я досяг чималих результатів - став багатократним чемпіоном та володарем кубків України, неодноразово перемагав на всеукраїнських змаганнях. Спорт – це моє життя. Зараз я працюю інструктором у полку поліції особливого призначення № 1 та проводжу заняття із самозахисту. Тому досвід, який я отримав на тренуваннях, передаю своїм колегам по підрозділу, аби їх служба проходила безпечно».



Днями Анатолій Хмелюк приймав участь у чемпіонаті України з боротьби самбо серед чоловіків. Змагання проходили у місті Луцьк. На чемпіонаті поліцейський виборов III місце в індивідуальних заліках.



«Хочу подякувати своїм колегам по підрозділу Олександру Крикуну та Івану Сугоняко, які допомагали мені готуватись до змагань. Призове місце у чемпіонаті дало мені можливість отримати звання майстра спорту з боротьби самбо. Крім того, у минулому році я зайняв перше місце на чемпіонаті Національної поліції України з такого виду бойових мистецтв і вже готуюсь до аналогічних змагань у цьому році», - додав Анатолій.



Хлопець поділився, що на власному прикладі намагається показати колегам як можна вдало поєднувати службу із улюбленими захопленнями.



Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии