В Сумах поліція затримала осіб, які намагались вбити підприємця та його неповнолітню доньку

Замовником нападу виявився 28-річний син постраждалого. Він, за попередніми даними , вмовив свою 19-річну знайому скоїти вбивство батька. За що обіцяв заплатити 50 тисяч гривень. Наразі замовник та виконавиця затримані в порядку ст. 208 КПК України.

В Сумах поліція затримала осіб, які намагались вбити підприємця та його неповнолітню доньку


Подія сталася в Cумах 10 липня. Новина про те, що невідома жінка в приміщенні однієї з будівель по вул. Терезова стріляла в місцевого підприємця та його 15-річну доньку, миттєво набула суспільного розголосу як в обласному центрі так і за його межами. На місце події для організації та координації роботи по розкриттю цього злочину виїхали керівники ГУНП, прокуратури області, слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції. Постраждалих з численними пораненнями доправили до лікарні, а поліцейські кваліфікували подію як « замах на вбивство» і розпочали кримінальне провадження.



Правоохоронці провели низку оперативних та розшукових заходів, спрямованих на розшук зловмисниці. Цілеспрямована робота дала свій позитивний результат. Жінку-стрілка затримали. Нею виявилась 19-річна жителька одного з сіл району. Вона зізналась: діяла за замовленням. Замовник – син постраждалого, який ,доречи, є співвласником бізнесу батька. Він передав дівчині пістолет, а за виконану « роботу» пообіцяв 50000 гривень.


Остання готувалась до вчинення злочину. Виїздила за місто, тренувалась стріляти. В день скоєння злочину, аби не бути впізнаною, вдягла на себе темну одежу, окуляри та кепку.


Наразі замовник та виконавиця затримані в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Відділ комунікації поліції Сумської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии