Столичні правоохоронці оперативно затримали чоловіка за пограбування пенсіонера

Зловмисник нещодавно вийшов із в’язниці та знову скоїв злочин. Він вдарив чоловіка в обличчя, відібрав у нього гроші та втік.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на території Гідропарку пограбували пенсіонера. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група та екіпаж патрульних.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що нападник підійшов до чоловіка, коли той відпочивав у парку, вдарив його в обличчя та відібрав понад 500 гривень:

«Потерпілий запам’ятав прикмети зловмисника та передав їх нам. Згодом оперативники спільно із патрульними розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявися 44-річний уродженець міста Харкова, який лише кілька днів тому вийшов із в’язниці, де відбував покарання за аналогічний злочин».

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии