Буковинські оперативники ліквідували групу наркоторговців: серед збувачів – неповнолітні

Учасники угруповання розповсюджували амфетамін, канабіс та гашиш на території області. На цей час викрито шістьох членів групи. Під час санкціонованих обшуків у них вилучили наркотики та психотропи на суму близько чверть мільйона гривень.

Буковинські оперативники ліквідували групу наркоторговців: серед збувачів – неповнолітні


Інформацію про те, що на території області діє злочинна група, яка спеціалізується на розповсюдженні наркотиків та психотропів, отримали оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Чернівецькій області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції (УБН ДБН НПУ) восени.

Правоохоронці з’ясували, що до незаконних дій причетні шестеро чоловіків віком від 16-ти до 44-х років. Група мала чітку структуру, у кожного з її учасників була своя роль: фасувальники, збувачі, якими керував 44-річний житель Кельменецького району.


Драгдилери реалізовували амфетамін, канабіс та гашиш «з рук у руки», а також залишали їх замовникам у спеціально облаштованих схованках. У місяць зловмисники збували близько тисячі доз. Оплату за товар отримували на банківські картки.
Оперативники УБН ДБН, спільно зі слідчими і працівниками карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури та за фізичної підтримки бійців спецпідрозділів КОРД і ТОР затримали членів злочинного угруповання.



Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання правопорушників, у їхніх автівках, гаражних та господарських приміщеннях правоохоронці вилучили сліп-пакети та ємності з амфетаміном і канабісом, гроші, два пістолети, набої, електронні ваги, банківські картки, мобільні телефони, а також «чорнові» записи.

Слідчі готують вручити фігурантам підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ч. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.



Зловмисникам загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Департамент боротьби з наркозлочинністю
Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии