На Чернігівщині запрацювала ще одна поліцейська станція

Свої двері для громадян відчинила нова поліцейська станція в Плисках. Там працюватиме дільничний офіцер Володимир Архипенко.

Участь у відкритті третьої в області поліцейської станції у Плисківській ОТГ взяв начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський.
На Чернігівщині запрацювала ще одна поліцейська станція


Керівник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський зазначив, що цей проект є дуже важливим.



"Завдяки ініціативі та підтримці з боку громади, ми спільними зусиллями реалізовуємо цей безпековий проект. Дільничний офіцер буде максимально наближений до проблем своєї громади, яка у прямому сенсі є його домом. Поліцейський першим стане на захист та за потреби негайно прийде на допомогу мешканцям громади. Саме до нього в першу чергу звертатимуться люди, які стикнулися зі злочином чи несправедливістю. Задача офіцера – оперативно та ефективно реагувати на будь-які правопорушення та плідно працювати для підвищення безпеки всіх мешканців громади", – сказав Володимир Нідзельський.



Голова Плисківської ОТГ Марина Вірко відзначила, що цей проєкт дійсно корисний для усієї майже тритисячної громади й вона готова й надалі підтримувати його.

"Всі ми покладаємо великі надії на нового дільничного офіцера – щоб у громаді був спокій, благополуччя, порядок. Я переконана, що присутність поліцейського у самісінькому центрі Плисок позитивно впливатиме на обстановку в громаді", – відзначила Марина Вірко.



Для несення служби дільничного офіцера та комфортного прийому відвідувачів вже облаштували сучасну поліцейську станцію. Там зробили ремонт та обладнали станцію усім необхідним для роботи.



"Я тут, щоб захищати та оберігати мешканців Пликівської громади, – говорить дільничний офіцер Володимир Архипенко. – У приміщенні поліцейської станції зможу самостійно приймати повідомлення громадян, консультувати їх з різноманітних правових питань, надавати допомогу у вирішенні будь-яких проблем, які виникають у мешканців".

Нагадаємо, на Чернігівщині запрацювала друга поліцейська станція.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии