У столиці поліцейські затримали наркоугруповання, яке займалось розповсюдженням метадону

У зловмисників вилучили наркотичні засоби на загальну суму понад 800 тисяч гривень. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Дільничні та слідчі Дніпровського управління поліції спільно з працівниками київського управління протидії наркозлочинності викрили та затримали чотирьох фігурантів віком від 30-ти до 39-ти років. Координувала діяльність групи та займалась постачанням наркотиків 30-річна мешканка Київської області.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що правопорушниця разом зі спільником збувала заборонені речовини шляхом «закладок» або «із рук в руки»:

«У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисників ми виявили та вилучили близько 400 згортків із мета доном. Також вилучили гроші у національній та іноземній валюті, які були отримані від продажу заборонених препаратів, засоби мобільного зв’язку, банківські картки та нотатки про кількість збутих наркотиків».

У столиці поліцейські затримали наркоугруповання, яке займалось розповсюдженням метадону



Усіх учасників злочинної групи затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучені речовини направили на проведення експертизи.




«За фактом події розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додав начальник управління поліції.



Правоохоронці проводять комплекс заходів, спрямованих на встановлення та затримання інших осіб, причетних до постачання та збуту наркотиків на території столиці.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии