У Деснянському районі столиці оперативники затримали чоловіка за пограбування кур’єра

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До столичної поліції надійшло повідомлення про пограбування на проспекті Маяковського. На місце події відразу виїхали слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку.

Як розповів заступник начальника відділу поліції №2 Деснянського управління Олександр Святнюк, потерпілий працює кур’єром у одній зі служб доставки. Коли він приїхав на адресу, аби передати замовлення, до нього раптово підійшов незнайомець, вдарив та відібрав велосипед.

У Деснянському районі столиці оперативники затримали чоловіка за пограбування кур’єра


«За отриманими прикметами ми розшукали та затримали правопорушника. Чоловік раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Ним виявився уродженець Київської області, 1988 року народження, раніше судимий за крадіжки», - додав Олександр Святнюк.

Фігурант зізнався у скоєному злочині та повідомив, що велосипед здав у ломбард, а отримані кошти витратив на власний розсуд.

Слідчі Деснянського управління поліції оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного арешту. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии