Київські слідчі оголосили чоловіку про підозру у вбивстві товариша

Під час розпивання спиртних напоїв між знайомими виник конфлікт, у ході якого зловмисник підручними засобами завдав численних ударів потерпілому, внаслідок яких останній помер. За скоєне порушнику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Київські слідчі оголосили чоловіку про підозру у вбивстві товариша


До Подільського управління поліції звернулась місцева мешканка із повідомленням про те, що у квартирі на вулиці Сирецькій вона виявила тіло брата без ознак життя. Для з’ясування усіх обставин події на місце виїжджала слідчо-оперативна група територіального підрозділу.



Як повідомив начальник слідчого відділення з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи Богдан Злотенко, правоохоронці провели огляд місця події, поспілкувались із сусідами та з’ясували, що останні декілька місяців потерпілий проживав разом із своїми знайомими, з якими вживав спиртні напої:

«Під час застілля між двома товаришами виник конфлікт, у розпалі якого фігурант відламав ніжку від дерев’яного стільця та наніс численних ударів по голові та тулубу опонента, а потім ще побив його ногами та металевим черпаком. Коли власник помешкання перестав подавати ознаки життя, зловмисник потягнув тіло чоловіка до ванної кімнати, де змив кров водою, а після поклав потерпілого на ліжко та втік з місця злочину. Після скоєного підозрюваний переховувався в різних районах міста, проте ми його встановили та затримали. Ним виявився раніше судимий 42-річний уродженець Черкаської області без роботи та постійного місця проживання».



Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии