Поліцейські Києва забезпечують публічну безпеку та порядок біля пунктів обігріву

На період ускладнених погодних умов правоохоронці стежать за порядком та проводять профілактичні бесіди з керівниками підприємств, установ та організацій столиці щодо дотримання ними правил благоустрою.
Рішенням Київської міської державної адміністрації у столиці запрацювали тридцять три пункти обігріву для осіб, які постраждали від ускладнень погодних умов. В деяких з таких місць можна випити гарячого чаю, отримати теплий одяг, взуття та першу медичну допомогу.

Тож, столичні поліцейські забезпечують охорону публічного порядку біля всіх пунктів обігріву та припиняють будь-які правопорушення, які виникають між відвідувачами. Окрім цього, дільничні офіцери поліції столичного главку проводять профілактично-роз’яснювальні бесіди з керівниками підприємств та організацій з приводу розчищення від снігу прилеглих територій до їх установ.
У разі ігнорування вимог правил поведінки у громадських місцях та невиконання правил благоустрою столиці на правопорушників складатимуться адміністративні протоколи.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии