У Києві поліцейські затримали чоловіків за крадіжку телефонного кабелю

Зловмисники за допомогою спеціальних інструментів вирізали майже 30 метрів дротів та були викриті правоохоронцями. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У ході відпрацювання території Святошинського району на вулиці Олевська працівники поліції помітили підозрілих чоловіків із сумками та зупинили їх для перевірки. Під час спілкування вони почали помітно нервувати і зізнались у крадіжці телефонних дротів.

У Києві поліцейські затримали чоловіків за крадіжку телефонного кабелю


З’ясувалось, що чоловіки – місцеві мешканці, 1984 та 1986 років народження, які не вперше потрапляють у поле зору правоохоронців за подібні злочини. Також поліцейські встановили їх причетність ще до шести аналогічних випадків крадіжок на території міста.


За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам оголошено про підозру. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У рамках об'єктивного розслідування слідчі встановлять остаточну кількість злочинних епізодів на рахунку правопорушників та суму завданих ними збитків.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии