На Закарпатті правоохоронці затримали на хабарі посадовця одного з міжрайонних Управлінь Державного агентства водних ресурсів

За видачу дозвільних документів керівник управління вимагав та отримав чотири тисячі доларів США неправомірної вигоди.

На Закарпатті правоохоронці затримали на хабарі посадовця одного з міжрайонних Управлінь Державного агентства водних ресурсів


Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області викрили злочинну схему отримання неправомірної вигоди начальником.
Посадовець вимагав 4200 доларів США неправомірної вигоди від підприємця за виготовлення та погодження дозвільних документів для розчистки русла річки Тиса (піщано-гравійної суміші).
Сьогодні посадовця було затримано під час одержання останньої частини неправомірної вигоди. Раніше було зафіксовано вимагання та отримання 26 тисяч гривень неправомірної вигоди фігурантом.


Підозрюваного затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та буде оголошено про підозру за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наталія Калиновська,

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

тел.довіри (098) 103-96-59

[email protected]

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии