У Києві затримали чоловіка, який намагався вчинити крадіжку з приміщення

Зловмисник проник до підвального приміщення та хотів викрасти автомобільні шини та надувний човен. Слідчі оголосили йому про підозру у скоєнні замаху на крадіжку.

У Києві затримали чоловіка, який намагався вчинити крадіжку з приміщення


До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шолом - Алейхема перехожі затримали чоловіка, який намагався викрасти з підвального приміщення автомобільні шини та надувний човен. Для документування злочину виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції.



Як розповів начальник відділу поліції № 1 Деснянського управління поліції Володимир Борматов, 28 – річного уродженця Полтавської області затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік раніше судимий за вчинення крадіжок у різних районах столиці:

«Ми встановили, що близько четвертої години ранку невідомий шляхом зламу металевої решітки проник до підвального приміщення та хотів викрасти речі з комори одного з мешканців будинку. Чоловіки стали свідками події, тож зупинили та передали правопорушника правоохоронцям. Криміналісти вилучили знаряддя вчинення злочину та речі, які передали на експертизу».



Слідчі Деснянського управління поліції повідомили затриманому про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років ув’язнення. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии