Внутрішня безпека поліції: у колишнього міліціонера Харківщини, який налагодив наркобізнес, вилучено понад 80 кг марихуани

Звільнений з органів внутрішніх справ, харків’янин встиг скоїти грабіж, а згодом організував на території власного домоволодіння нарковиробництво. Власноруч вирощені коноплі «аграрій» перероблював, розфасовував та збував наркотовар. Зловмисника вже затримано.

Внутрішня безпека поліції: у колишнього міліціонера Харківщини, який налагодив наркобізнес, вилучено понад 80 кг марихуани
Під час оперативних заходів працівники Харківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ викрили мешканця Харкова на злочинній діяльності. 47-річний зловмисник налагодив виготовлення та розповсюдження наркотичних засобів.

Крім того, встановлено, що чоловік – колишній співробітник патрульно-постової служби харківської міліції. Із ОВС був звільнений у 1994 році, а вже у 1996-му потрапив за грати на 2,5 роки за пограбування.
З метою отримання незаконного прибутку, харків’янин вирощував коноплі на території свого домоволодіння, а у холодну пору року – у спеціально облаштованій нарколабораторії. Готову продукцію зловмисник збував знайомим дилерам та наркозалежним.

За зібраними матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчі харківської поліції, за процесуального керівництва Харківської міської прокуратури №1, розпочали кримінальне провадження.
За адресою мешкання фігуранта правоохоронці провели санкціонований обшук. Крім обладнання та устаткування для виробництва і вживання наркотиків, у господаря будинку виявлено і вилучено понад 80 кілограмів марихуани різних сортів.
На підставі ст.208 КПК України наркоділка затримано. Готується вручення йому підозри за ст.307 Кримінального кодексу України з подальшим обранням запобіжного заходу. У разі доведення вини цього разу чоловік може потрапити на грати на термін до 10 років.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии