За клопотанням слідчих буковинської поліції суд узяв під варту затриманих наркоділків

Нагадаємо, днями правоохоронці припинили злочинну діяльність групи чоловіків, які займалися збутом таблеток «Субутекс» та амфетаміну на території Чернівецької області. Організатора наркобізнесу і трьох його спільників поліцейські затримали. За торгівлю наркотиками порушникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За клопотанням слідчих буковинської поліції суд узяв під варту затриманих наркоділків


Зібравши достатньо доказів причетності затриманих до протиправної діяльності, співробітники підрозділу детективів Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.



Також слідчі поліції звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суд задовільнив клопотання органів досудового розслідування та взяв порушників під варту з альтернативою внесення застави у розмірі 150 тисяч гривень організатору наркобізнесу та по 80 тисяч гривень іншим затриманим.

Оперативний супровід у вказаному кримінальному провадженні здійснює Чернівецьке управління ДВБ НПУ, процесуальне керівництво – Чернівецька обласна прокуратура.

Наразі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии