Столичні поліцейські нагадали дітям та дорослим правила безпеки під час відпочинку біля водойм

З метою попередження нещасних випадків на воді правоохоронці постійно проводять роз’яснювальну роботу серед відпочиваючих на столичному Гідропарку. При цьому найбільшу увагу приділяють дітям.

Поліцейські Дніпровського управління поліції спільно з рятувальниками, представниками пляжного патруля та громадського формування «Муніципальна варта» поспілкувалися з відпочиваючими на узбережжі річки Дніпро та нагадали їм правила безпечної поведінки. Адже саме тут найчастіше трапляються нещасні випадки на воді.

Столичні поліцейські нагадали дітям та дорослим правила безпеки під час відпочинку біля водойм


Під час бесіди з дорослими правоохоронці акцентували на заходах особистої безпеки та закликали у жодному разі не йти купатися після вживання спиртних напоїв, адже наслідки таких розваг можуть бути фатальними.

Окрім цього, працівники сектору ювенальної превенції особливу увагу приділили дітям. Працівники поліції застерегли батьків дбати про безпеку дітлахів та постійно тримати їх у полі зору, а хлопчикам і дівчаткам розповіли про обережність купання у воді та наголосили, що пустощі можуть призвести до біди.



Також правоохоронці роздали пам’ятки про правила поводження на воді та закликали відпочиваючих бути обережними, щоби сезон відпусток приніс тільки задоволення.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии