Поліцейські викрили у хабарництві начальника одного з відділів Чернівецького обласного управління Держпраці

1000 євро неправомірної вигоди вимагав посадовець з підприємця. Затримали фігуранта під час одержання частини від обумовленої суми.

Поліцейські викрили у хабарництві начальника одного з відділів Чернівецького обласного управління Держпраці


Оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області, слідчі слідчого управління поліції області за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрили корупційну «схему» вимагання та одержання коштів з підприємців регіону.

За 1000 євро посадовець обіцяв підприємцю «закрити очі» на виявлені в ході перевірки порушення трудового законодавства та не застосовувати до нього штрафних санкцій.
У четвер, 14 січня, поліцейські затримали керівника відділу одразу після одержання ним чергового «траншу» - 12 000 гривень. За результатами проведення санкціонованих обшуків за місцем роботи та проживання фігуранта вилучили кошти еквівалентом у 140 000, документи та «чорнові» записи.



Посадова особа затримана у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення підозри за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии