На Луганщині поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання прикордонного населеного пункту Мілове

Сьогодні, 14 січня, за наказом керівництва ГУНП та бойового розпорядження командувача ООС поліцейські разом з військовослужбовцями Національної гвардії провели оперативно-профілактичне відпрацювання у населеному пункті Мілове.

На Луганщині поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання прикордонного населеного пункту Мілове


Головна мета відпрацювання – вжиття заходів щодо стабілізації криміногенної ситуації у населеному пункті, профілактика та розкриття злочинів, запобігання незаконному обігу зброї та наркотичних речовин, а також інформування населення щодо заходів безпеки для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.



Поліцейські під час патрулювання перевіряли транспортні засоби, власників зброї, спілкувалися з громадянами, які були раніше судимі та перебувають під адміністративним наглядом, завітали до родин, які опинилися в складних життєвих обставинах.



Під час перевірки власників зброї, за порушення строків реєстрації було вилучено шість одиниць зброї.



У 57-річного мешканця с. Зарічна правоохоронці виявили та вилучили 22 набої калібру 5,45 мм.

Під час спілкування з громадянами поліцейські роз'яснювали правила карантинних вимог та закликали до неухильного їх дотримання.

Загалом, за підсумками відпрацювання було виявлено 23 адміністративних правопорушення за якими складено відповідні матеріали.

Профілактичні заходи не території області триватимуть й надалі.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии