У столичному метро відкрили сучасну поліцейську станцію

Прозорий офіс на станції метро "Лук'янівська" у Києві створений для ефективного спілкування із громадянами і надання їм якісних поліцейських послуг.

Участь у відкритті поліцейської станції взяли Київський міський голова Віталій Кличко, начальник поліції Києва Андрій Крищенко та керівник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

Відтепер правоохоронці у сучасному скляному приміщенні за допомогою камер відеонагляду, встановлених у рамках програми «Безпечна столиця», будуть спостерігати за пасажирами та подіями, які відбуватимуться на території підземки.
Андрій Крищенко розповів, що поява такого офісу насамперед спрямоване на підвищення рівня безпеки громадян, а відтак сприятиме як профілактичній роботі, адже його бачитимуть усі пасажири, так і оперативному реагуванню на будь-які події:

«Поліцейська станція стане сучасним профілактичним інструментом у попередженні різних правопорушень не лише у підземці, а й на прилеглій території – на площі та ринку для підвищення рівня безпеки людей. Загалом це хороша підтримка і добра мотивація особового складу, адже працювати в таких умовах буде комфортніше».

Нагадаємо, сучасна поліцейська станція працює поблизу радіоринку у Солом’янському районі.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии