У столичній області відкрито шосту поліцейську станцію в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Сьогодні, 28 грудня у селі Поділля Баришівського району відбулось урочисте відкриття поліцейської станції, де на службу заступив свій поліцейський офіцер громади.

[b][/b]

Заходи відбулись за участі керівництва Головного управління поліції Київщини, співробітників Управління превентивної діяльності поліції столичної області, територіальних підрозділів поліції, представників органів районного та місцевого самоврядування, голів територіальних громад.
У своїй промові очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов наголосив, що саме на цього офіцера покладено відповідальну місію – побудувати у громаді взаємодію на засадах партнерства, адже це є запорукою безпеки та добробуту у громаді.
Також полковник поліції зазначив, що поліцейський офіцер громади – «своя людина», яка зсередини знає усі проблеми місцевих жителів та опікується ними. Цей правоохоронець є своєрідним представником поліції в громаді та громади в поліції. Тому, у будь-якій ситуації він завжди може розраховувати та залучати інші підрозділи поліції для вирішення проблемних питань у своїй громаді.
Крім того, керівник поліції столичної області подякував голові громади за активну участь у проєкті, адже саме Баришівська об’єднана територіальна громада одна з перших долучилась до запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» та підписала Меморандум про співпрацю сторін на засадах партнерства.
Діяльність поліцейських офіцерів громад – це нова філософія поліцейської діяльності, яка змінює підхід до виконання правоохоронних функцій, адже такий формат враховує потреби кожного мешканця громади.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии