У Києві оперативники затримали зловмисників, які в салоні маршрутки скоїли крадіжку

Правоохоронці, які перебували у цей час в транспортному засобі, одразу зупинили правопорушників. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Подія трапилась в маршрутному таксі на вулиці Зодчих Святошинського району столиці. Під час відпрацювання співробітники поліції помітили, що пасажири транспортного засобу намагаються щось витягти з кишені незнайомця.

У Києві оперативники затримали зловмисників, які в салоні маршрутки скоїли крадіжку


Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу поліції Києва Віталій Отрудько, після того, як зловмисники вкрали чужий мобільний телефон, правоохоронці одразу зупинили правопорушників:

«Трьох підозрілих осіб ми доставили до Святошинського управління поліції. Двоє із них – іноземець та киянин, виявились причетними до крадіжки. Вони неодноразово судимі за аналогічні злочини та пограбування».



За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

«Дует зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до п’яти років позбавлення волі»,- додав Віталій Отрудько.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии