Ювенальні поліцейські Херсонщини склали протоколи щодо булінгу на батьків, діти яких знущалися над однокласницею

13-річна дівчина з багатодітної родини стала жертвою цькування з боку своїх однокласниць. Четверо дівчат, з якими потерпіла вчиться у 8-му класі, систематично принижували дівчину, чинили над нею психологічне насильство.

Подія сталася в одній зі шкіл Каланчацького району. Про ситуацію з цькуванням дитини дізналася класний керівник, яка повідомила керівництво навчального закладу. Шкільна комісія розглянула всі матеріали і підтвердила факт булінгу. Чотирьох учениць поставили на внутрішньошкільний облік. Під час бесіди з дітьми з’ясувалося, що причиною знущань зі школярки стало скрутне матеріальне становище її родини, відсутність у неї нового мобільного телефону та гарного одягу. Всі кривдниці із забезпечених родин. Крім того, дівчинку нещодавно призначили старостою класу, що теж не сподобалося її однокласницям.

Ювенальні поліцейські Херсонщини склали протоколи щодо булінгу на батьків, діти яких знущалися над однокласницею


З батьками кривдниць ювенальний поліцейський провів бесіди щодо належного виховання дітей та коригування їх поведінки. На батьків дівчат поліцейський склав адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 173-4 «Булінг (цькування) учасника освітнього процесу» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии