Столична поліція затримала чоловіка, який з приміщення магазину викрав велосипед

Зловмисник відніс його та здав до ломбарду. Втім, особу крадія оперативно встановили та затримали правоохоронці. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До Оболонського управління поліції від власниці крамниці надійшло повідомлення про крадіжку велосипеда "Haibike" в упаковці, який знаходився у підсобному приміщенні торгового закладу. За викликом виїхала слідчо-оперативна група та провела огляд місця події, допитала свідків, а також вилучила відеозаписи з камер спостереження.

Столична поліція затримала чоловіка, який з приміщення магазину викрав велосипед


При відпрацюванні території району правоохоронці перевірили найближчі ломбарди. У результаті в одному із них виявили викрадену річ. Співробітники закладу надали документи, в яких були зазначені дані особи, котра заклала цей товар. Завдяки цій інформації правоохоронці швидко "вирахували" зловмисника та місце його знаходження. Ним виявився раніше судимий за аналогічний злочин 29-річний киянин.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до Оболонського суду міста Києва.

За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии