Поліцейські столиці затримали чоловіка, який зберігав у автомобілі наркотичні речовини

На киянина склали адміністративні матеріали за керування транспортом без посвідчення водія та розпочали кримінальне провадження за незаконне зберігання наркотичних засобів.

На території Солом’янського району співробітники патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль. У подальшому з’ясувалося, що чоловік керує транспортним засобом без посвідчення водія. Також при огляді салону машини поліцейські виявили заборонені речовини.

Поліцейські столиці затримали чоловіка, який зберігав у автомобілі наркотичні речовини


На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу територіального управління поліції, яка задокументувала подію. У водія вилучили паперові згортки з подрібненою рослинною речовиною, схожою на канабіс, згортки із амфетаміном та прилади для куріння. Як пояснив правопорушник, наркотичні засоби він начебто зберігав для власного вживання. Речові докази направили на проведення відповідної експертизи.



Оскільки чоловік перебував без водійського посвідчення, патрульні поліцейські склали на нього протокол за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 32-річний мешканець столиці, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии