У столиці оперативники затримали злодія, який обікрав пенсіонерку

На ринку жінка не помітила, як із її сумки зник гаманець із грішми. Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні крадіжки.

Працівники оперативно-пошукового відділу столичного главку поліції під час відпрацювання ринку біля станції метро «Лісова», що у Деснянському районі столиці, затримали підозрюваного відразу після вчинення злочину.

Зі слів старшого слідчого Деснянського управління поліції Олександра Циганенка, 75-річна потерпіла навіть не встигла звернутися за допомогою, як оперативники повернули їй викрадені речі:

«Зловмисник вештався поміж покупців і побачив, як відвідувачка поклала гаманець у сумку. Крадій скористався моментом і витягнув гаманець, у якому були гроші та банківські картки».

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 37-річний житель Луганської області, раніше не судимий.

У столиці оперативники затримали злодія, який обікрав пенсіонерку


За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено про підозру та загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии