За зґвалтування неповнолітніх дівчат суд обрав запобіжний захід зловмиснику тримання під вартою

Поліцейські зібрали достатньо доказів і повідомили про підозру зловмиснику щодо зґвалтування неповнолітніх дівчат за ч. 2, 3 ст. 152 Кримінального кодексу України. За скоєні злочини йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

За зґвалтування неповнолітніх дівчат суд обрав запобіжний захід зловмиснику тримання під вартою


Як повідомлялось раніше, оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з працівниками Слідчого управління поліції Київщини та за процесуальним керівництвом прокуратури області задокументували і повідомили про підозру 56-річному чоловіку за розбещення неповнолітніх.
У подальшому правоохоронці зібрали достатньо доказів і повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні зґвалтування неповнолітніх дівчат.
Встановлено, що 56-річний чоловік, який зареєстрований у місті Вишневе, розбещував та ґвалтував неповнолітніх дівчат в автомобілі.
Також за місцем роботи та у столичній квартирі, яку він винаймав спільно зі співмешканкою, працівники поліції провели три санкціоновані обшуки, де виявили та вилучили у якості речових доказів ноутбуки, планшети, мобільні телефони, банківські картки, документи, які в подальшому будуть направлені на експертизу.
Наразі триває досудове розслідування кримінальних проваджень, відкритих за ч.3, ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) та ч.1 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене законом у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Відділ комунікації поліції Київської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии