У Києві затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні грабежу

На столичному Лісовому масиві зловмисник зірвав із шиї жінки ювелірну прикрасу. Чоловік, який став свідком злочину, наздогнав грабіжника та викликав поліцію. Слідчі повідомили фігуранту про підозру.

Подія трапилася на вулиці Кубанської України у Деснянському районі столиці. На спецлінію 102 від 63-річної киянки надійшло повідомлення про те, що невідомий пограбував її, але перехожий затримав правопорушника. На місце виїхала слідчо-оперативна група для документування події.

Правоохоронцям заявниця розповіла, що йшла додому з магазину та відчула, як ззаду хтось силою зірвав із її шиї золотий ланцюжок. Поки вона зрозуміла, що її пограбували, свідок події наздогнав та тримав зловмисника до приїзду нарядів поліції.

У Києві затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні грабежу


Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 32-річний уродженець Херсонської області, раніше не судимий. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. Наразі правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території Києва.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии