На Луганщині у прифронтовій школі пройшов міні-турнір з настільного хокею з поліцейськими

Без уболівальників та на суворій дистанції – так сьогодні проходив міні-турнір з настільного хокею з поліцейськими у Станично-Луганській школі № 1.

На Луганщині у прифронтовій школі пройшов міні-турнір з настільного хокею з поліцейськими


На жаль, у зв’язку з карантинними заходами, кількість учасників була значно обмежена, а захід проходив у декілька етапів. Однак, навіть це не зіпсувало гарний настрій та дух спортивного змагання у прифронтовій школі у Станиці Луганській.



Поліцейські приділили максимум уваги кожній дитині. Незвична гра одразу сподобалася учасникам. Такий вид спілкування не випадково обраний працівниками поліції для комунікації з молоддю. Настільний хокей добре розвиває увагу та моторику.



За підсумками турніру переможці були нагороджені медалями та призами, а школа отримала новенький настільний хокей для подальших змагань та організації дозвілля юних хокеїстів.



Крім того, завдяки обласному відділенню Національного олімпійського комітету України кожен учасник отримав корисні подарунки: зошити, щоденники та блокноти.



Нагадуємо, що спортивні змагання проводяться в рамках проєкту «Настільний хокей з поліцейськими», що впроваджується Луганським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України спільно з Управлінням превентивної діяльності ГУНП в Луганській області за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии