Столичні поліцейські затримали двох молодиків за пограбування неповнолітнього

Перебуваючи напідпитку, зловмисники вдарили потерпілого в обличчя та забрали мобільний телефон. Проте працівники поліції оперативно їх затримали неподалік від місця скоєння правопорушення. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля будинку на вулиці Празькій невідомі побили хлопця та відібрали ґаджет. На адресу виїхали слідчо-оперативна група та екіпаж патрульних.

Прибувши на місце події, правоохоронці переглянули записи з вуличних камер відео спостереження та відстежили напрямок руху правопорушників. Протягом тридцяти хвилин поліцейські затримали двох підозрюваних та доставили до управління поліції для надання пояснень.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися двоє місцевих мешканців, 1992 та 1994 років народження, які раніше потрапляли у поле зору поліції за аналогічний злочин та зберігання наркотиків.

Столичні поліцейські затримали двох молодиків за пограбування неповнолітнього


Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии