Столичний суд виніс покарання чоловіку за скоєння серії крадіжок

Слідчі довели причетність зловмисника до десяти злочинів на території Подільського району Києва.

Подія трапилася у квітні цього року. До чергової частини на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Полковій працівники поліції охорони затримали крадія. Чоловік поцупив із машини речі власника та намагався втекти. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка належним чином задокументувала злочин.

Фігурантом виявився уродженець Кіровоградщини, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. У ході досудового розслідування слідчі довели його причетність до скоєння десяти аналогічних злочинів, а «спеціалізувався» він саме на крадіжках із автівок та кабелю телефонного зв’язку.

На підставі ст. 70 (Призначення покарання за сукупністю злочинів) Кримінального кодексу України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, Подільський районний суд виніс покарання чоловіку за сукупністю злочинів у вигляді двох років позбавлення волі за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Києва

Яна Кулик

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии