У Деснянському районі столиці спецпризначенці затримали серійного грабіжника

Правопорушник вирвав із рук перехожого сумку та втік. Фігуранту повідомили про підозру. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Подія трапилась на проспекті Маяковського. До чергової частини Деснянського управління поліції зателефонував місцевий мешканець та повідомив, що його пограбували. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Правоохоронці з’ясували, що до потерпілого підбіг невідомий та відібрав у нього сумку з особистими речами. Киянин надав опис зловмисника та невдовзі співробітники полку поліції особливого призначення №1 помітили чоловіка, схожого за прикметами, та затримали його. Викрадене повернули заявнику.

У Деснянському районі столиці спецпризначенці затримали серійного грабіжника


Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 28-річний киянин, раніше судимий за аналогічні злочини.

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии