На Донеччині 125 курсантів-першокурсників присягнули на вірність українському народу

Сьогодні, 14 жовтня, в День захисника України курсанти Донецького юридичного інституту МВС України з чотирьох областей урочисто склали присягу працівника Національної поліції та отримали спеціальні жетони. 85 студентів вишу дали клятву першокурсника.

На Донеччині 125 курсантів-першокурсників присягнули на вірність українському народу


«Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити українському народові…» - поклялися сьогодні 125 першокурсників ДЮІ. Церемонія відбулася у Маріуполі.

Вітали нових поліцейських керівники поліції Донеччини, адміністрація вишу, представники органів місцевої влади, рідні та друзі.

Від імені Голови Національної поліції та начальника поліції Донеччини Миколи Семенишина курсантів привітав заступник начальника ГУНП в Донецькій області Артем Кисько.
«Відсьогодні ваша доля і ваше життя належить нашій державі. Зранку ми провели на заслужений відпочинок колишнього керівника поліції Маріуполя Миколу Побойного. І він сказав такі слова: «27 років я віддав службі в органах внутрішніх справ. Честь не зганьбив, присязі не зрадив». У кожного з вас буде такий час, коли ви будете казати ці слова», - зазначив Артем Кисько.
Починаючі з 2019 року, в Донецькому юридичному інституті продовжується добра традиція з урочистого складання Клятви студента-першокурсника, її сьогодні промовили 85 студентів.
«Ніколи не зраджуйте присязі, служіть вірно, чесно, самовіддано. Ми з Вами робимо єдину загальну справу і в цьому наша сила», - звернувся до випускників ректор ДЮІ Сергій Вітвіцький.
Нагадаємо, хлопці та дівчата успішно пройшли вступні випробування, а також табірні збори під керівництвом поліцейських спецпідрозділу КОРД.















Відділ комунікації поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии