На Київщині розпочато будівництво нового відділення поліції

Сьогодні, 14 жовтня, розпочалось будівництво нового сучасного відділення – Золочівського віділення поліції на Бориспільщині. Реалізація цього проекту стала можливою за підтримки Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції, Головного управління поліції Київщини та за сприянням органів місцевого самоврядування.

На Київщині розпочато будівництво нового відділення поліції


В урочистостях взяли участь заступник Голови Національної поліції України Максим Цуцкірідзе, керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов, голови Бориспільської райради та Гнідинської сільради.


На початку заходу з привітальними словами звернувся до присутніх Максим Цуцкірідзе та зазначив, що будівництво нового відділення поліції – це є вимога сучасності і надія на найкраще майбутнє.


Керівник поліції столичної області Андрій Нєбитов у своїй промові наголосив, що дата 14 жовтня 2020 року, у День Захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День козацтва обрана не випадково. Адже кожна людина має право на захист, і саме тоді вона вільна, коли почуває себе у безпеці! І такий проєкт стане яскравим прикладом співпраці громади та поліції для інших територіальних об’єднаних громад Київщини.



За словами полковника поліції, новозведений поліцейський підрозділ буде відповідати вимогам суспільства: сучасне обладнання, засоби зв’язку та автотранспорт. З початком роботи Золочівського відділення поліції в рази зменшиться час реагування на повідомлення. А оперативне прибуття на місце події – це затриманий зловмисник, вчасно надана допомога, чиєсь врятоване життя.

Наприкінці виступу він побажав усім міцного здоров’я, успіхів у досягненні мети, злагоди та мирного неба.



Також до привітань долучились голови місцевих самоврядувань та представники компанії забудовника.


Унікальність цього заходу полягала в тому, що присутні підписали послання майбутньому поколінню і заклали капсулу у наріжний камінь. Прочитати цей лист про події сьогодення зможуть наші нащадки через пів століття.

Урочисто-святковий настрій незмінно дарував всім присутнім оркестр Головного управління поліції Київщини під диригуванням Ярослава Головацького.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии