Київські поліцейські затримали чоловіка з речовинами, схожими на наркотики

У рамках розпочатого кримінального провадження призначена експертиза вилучених речовин. Перевіряється причетність затриманого до їх збуту.

У результаті відпрацювання території Подільського району на вулиці Осиповського правоохоронці помітили підозрілого хлопця. Під час спілкування з працівниками поліції зловмисник дістав з кишені пластикову коробку та кинув її на землю. У ході огляду ємкості поліцейські з’ясували, що в ній знаходяться крафт-пакетики з речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс.

Київські поліцейські затримали чоловіка з речовинами, схожими на наркотики


За словами начальника Подільського управління поліції Владислава Іщенка, для документування події на місце прибула слідчо-оперативна група:

«Наркозілля вилучили та направили на проведення відповідної експертизи. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився місцевий мешканець, 1995 року народження, який раніше потрапляв в поле зору правоохоронців».



Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі.

Після отримання результатів можлива додаткова правова кваліфікація.

Відділ комунікації поліції Києва

Яна Кулик

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии