У Києві оперативники затримали іноземця за крадіжку майна з приватного будинку

За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До столичної поліції надійшло повідомлення про крадіжку з приватного будинку на вулиці Синьоозерній. Для документування злочину за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

У Києві оперативники затримали іноземця за крадіжку майна з приватного будинку


За інформацією начальника відділення поліції Подільського управління поліції Віктора Шамрая, під час огляду місця події правоохоронці встановили, що невідомий, скориставшись відсутністю господарів, пошкодив віконну решітку та проник у будинок, звідки викрав ювелірні вироби та комп’ютерну техніку.



«У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми одразу розпочали відпрацювання осіб, які нещодавно звільнились з місць позбавлення волі та проживають неподалік від місця скоєння злочину. Згодом ми встановили, що до крадіжки причетний 34-річний громадянин іншої держави, який нещодавно повернувся з в’язниці, де відбував покарання за крадіжки та грабунки».



Слідчі затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування зловмисник перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии