Поліцейські Луганщини знайшли дівчинку, яка ще зранку пішла до лікарні та зникла

Сьогодні майже 200 співробітників поліції різних підрозділів за командою очільника поліції Луганщини Сергія Колесника були задіяні у пошуках 13-річної дівчинки, яка ще зранку пішла з дому до лікарні та зникла.

Поліцейські Луганщини знайшли дівчинку, яка ще зранку пішла до лікарні та зникла


Дівчинку шукали оперативники, слідчі, ювенали, патрульні, бійці батальйонів, які несуть службу на території міста Лисичанська з інших областей у якості доданих сил.

Відразу після повідомлення матері про зникнення дитини, були надіслані орієнтування на блокпости, усім патрульним та мобільним нарядам. Поліцейські опитали персонал лікарні, який повідомив, що дитини у лікарні не було.
Опитали усіх знайомих та друзів дівчини, батьків та їх родичів. «Прочісали» можливий маршрут дитини до і від лікарні, територію навколо медичного закладу, покинуті та зруйновані будинки.



Знайшли дівчинку бійці батальйону «Скіф», які прочісували район «РТІ». Дівчинка й гадки не мала, що її розшукує така велика кількість правоохоронців.




Наразі дитина спілкується зі слідчими і розповідає про причини такої тривалої відсутності. На щастя, дитина не стала жертвою злочину.



Очільник поліції Луганщини, який керував пошуками дитини, подякував за відданість службі усім задіяним співробітникам, і особливо бійцям батальйону поліції "Скіф" ГУНП в Запорізькій області.



Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии