У Києві поліцейські затримали іноземця за вчинення розбійного нападу

Погрожуючи ножем, зловмисник відібрав у продавця нічної крамниці гроші та намагався втекти від патрульної поліції. У чоловіка вилучили речові докази. Розпочато кримінальне провадження.

Вночі на спецлінію 102 звернулася продавчиня продуктового магазину і повідомила, що до приміщення закладу на вулиці Тростянецькій зайшов невідомий та під загрозою ножа наказав віддати йому з каси гроші. Чоловік забрав 6000 гривень та зник у невідомому напрямку.

У Києві поліцейські затримали іноземця за вчинення розбійного нападу


Під час відпрацювання отриманого виклику працівники патрульної поліції невдовзі помітили підозрюваного. Побачивши службовий автомобіль, чоловік намагався втекти. Поліцейські стали переслідувати та наздогнали втікача.



На місці події слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції провела обшук підозрюваного та вилучила ніж, рукавички, захисну маску, а також гроші. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманим виявився 41-річний громадянин іншої держави.




Слідчі Дарницького управління поліції оголосили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На час досудового розслідування затриманий перебуватиме під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии