У Дніпрі підозрюваний у крадіжці намагався підкупити поліцейського

Мешканець Дніпра, підозрюваний у вчиненні повторної крадіжки, запропонував керівникові слідчого підрозділу 1,5 тисячі доларів США у якості хабаря за уникнення кримінальної відповідальності. За такі дії зловмиснику загрожує до восьми років ув'язнення.

У Дніпрі підозрюваний у крадіжці намагався підкупити поліцейського
Працівники Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали повідомлення про спробу втягнення до корупційних дій начальника відділення слідчого відділу Дніпровського ВП. Майору поліції запропонував хабаря - 1,5 тисячі доларів США - 45-річний місцевий мешканець.
Чоловік, в минулому судимий за крадіжку та незаконні оборудки з наркотиками, наразі є фігурантом кримінального провадження, розпочатого слідчими поліції за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Він приніс першу частину від обіцяної суми - тисячу доларів - на чому і був затриманий оперативниками внутрішньої безпеки НПУ та слідчими Дніпровського ВП, під процесуальним керівництвом Дніпровської місцевої прокуратури № 3.

За крадіжку зловмиснику загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. А ось за надання неправомірної вигоди службовій особі - від чотирьох до восьми років за ґратами. Слідчі поліції готують чоловікові вручення підозри за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України.

Департамент внутрішньої безпеки

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии