Столичні поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом порушення недоторканності приватного життя громадського діяча

Правоохоронці проводять комплекс слідчих дій щодо встановлення осіб, які надсилають потерпілій повідомлення з погрозами.

До поліції із заявою звернулася голова однієї з громадських організацій. Жінка повідомила, що протягом тривалого часу вона отримує повідомлення із погрозами.

Під час перевірки інформації правоохоронці встановили, що невідомі особи стежать за заявницею, надсилають електронні повідомлення з погрозами та залишають записки біля вхідних дверей за її місцем проживання. З метою встановлення підозрюваних поліцейські вивчають відеозаписи камер спостереження, встановлюють та опитують свідків події та проводять інші слідчі дії.

Відділом дізнання Дарницького управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 182 (Порушення недоторканності приватного життя) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі. Триває досудове розслідування, у рамках якого встановлюються всі обставини події.
Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии