Поліція Луганщини проводить перевірку за 15-ма зверненнями щодо можливих порушень виборчого законодавства

Сьогодні, протягом дня, до Сєвєродонецького, Старобільського та Кремінського відділів поліції надійшли повідомлення представників ГМ «ОПОРА» про розміщення агітаційних матеріалів із можливим порушенням виборчого законодавства.

Так у місті Сєвєродонецьк представниками ГМ «ОПОРА» виявлено 9 агітаційних білбордів двох політичних партій, розміщених з порушеннями виборчого законодавства. На них відсутня інформація про установу, що здійснила друк, тираж та інформація про осіб відповідальних за випуск.

Також у м. Сєвєродонецьк виявлено автобус, який обклеєний надписами з ім’ям одного з кандидатів у народні депутати України. Дані друковані матеріали не містять вихідних відомостей.

У м. Старобільськ виявлено три агітаційні білборди двох політичних партій, які є суб’єктами виборчого процесу та білборд одного з кандидатів в народні депутати, на яких відсутні відомості про замовника друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, установу, яка здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

Відсутні вихідні дані і на двох агітаційних білбордах кандидатів у народні депутати, які виявлені у м. Кремінна.

Дані факти зареєстровано. На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи місцевих відділів поліції.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии