Поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання м. Щастя, що межує з окупованою територією

Сьогодні, 22 вересня, за наказом командувача Об’єднаних сил та очільника поліції області Сергія Колесника співробітники поліції, що входять до складу ООС, спецпризначенці, патрульні поліцейські та нацгвардійці провели комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання міста Щастя.

Поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання м. Щастя, що межує з окупованою територією


Посилення безпеки громадян, профілактика правопорушень, попередження і розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, запобігання незаконному обігу зброї, вибухівки та наркотичних речовин – саме такі задачі були поставлені перед особовим складом.



Поліцейські перевіряли транспортні засоби, які заїжджають або виїжджають з міста, автовокзал, власників зброї, раніше судимих осіб та громадян, які перебувають під адміністративним наглядом, а також родини, які опинилися в складних життєвих обставинах.



В результаті відпрацювання було задокументовано кримінальне правопорушення. А саме, у місцевого мешканця було виявлено пакунок з речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».



Також, під час перевірки власників зброї, було вилучено три одиниці гладкоствольної зброї за порушення строків реєстрації.



Крім цього, виявлено 23 адміністративних правопорушення за якими складено відповідні матеріали.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии