У Києві дільничні офіцери поліції вилучили у місцевого мешканця наркотики

При проведенні обшуку житла поліцейські виявили у чоловіка марихуану та амфетамін. Правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У Києві дільничні офіцери поліції вилучили у місцевого мешканця наркотики


Під час розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом організації та утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів, працівникам поліції стало відомо, що 35-річний киянин може зберігати у себе вдома наркотики, а також прилади для їх виготовлення та вживання.

У ході обшуку квартири на вулиці Олійника дільничні офіцери поліції вилучили у підозрюваного подрібнені суцвіття коноплі, саджанці цієї рослини та поліетиленові пакетики з амфетаміном. За словами чоловіка, він начебто зберігав наркотики для особистого вживання.



Вилучені наркотичні засоби направлено на проведення експертизи. Правопорушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



За фактом незаконного обігу наркотичних засобів слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии