Слідчі встановлюють обставини смертельної автопригоди за участю мотоцикла на проспекті Любомира Гузара

Внаслідок події пасажир транспортного засобу та пішохід від отриманих травм загинули на місці, а водій помер у кареті швидкої допомоги. Слідчі столичної поліції вже розпочали за цим фактом кримінальне провадження.

Вчора ввечері до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про дорожньо-транспортну пригоду із загиблими на проспекті Любомира Гузара. За вказаною адресою негайно виїхали екіпаж патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група районного підрозділу та слідчо-оперативна група з розслідування ДТП Головного управління поліції Києва.

Слідчі встановлюють обставини смертельної автопригоди за участю мотоцикла на проспекті Любомира Гузара


На місці події слідчі попередньо встановили, що чоловік, 1965 року народження перебігав дорогу в невстановленому місці і потрапив під колеса мотоциклу «Ямаха», який рухався в напрямку Кільцевої дороги. Внаслідок автопригоди від отриманих травм пасажир транспортного засобу та чоловік-пішохід загинули на місці, а водій мотоциклу, 1989 року народження, помер у кареті «швидкої».



За даним фактом слідчим управлінням столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На даний час проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин смертельної дорожньо-транспортної пригоди.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии