Слідчі столичної поліції повідомили про підозру молодикам за вчинення хуліганських дій у під’їзді будинку

Правопорушники у такий спосіб хотіли помститися мешканцям багатоповерхівки за їхні зауваження дівчатам, які розпивали спиртне біля будинку. За скоєне їм загрожує до п’яти років провести за ґратами.

До поліції Києва по спецлінії «102» надійшов виклик про те, що група дівчат розпивають спиртне біля будинку по вулиці Ломоносова, нехтують зауваженнями мешканців та провокують конфлікт. На виклик виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Слідчі столичної поліції повідомили про підозру молодикам за вчинення хуліганських дій у під’їзді будинку


Як розповів т.в.о. начальника відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Артем Баранов, поліцейські провели першочергові слідчі дії та встановили обставини події:

«Виявилося, що вночі четверо дівчат голосно відпочивали біля під’їзду будинку та не звертали уваги на прохання мешканців припинити порушувати громадський порядок. Коли один із сусідів вийшов на подвір’я аби зробити чергове зауваження, дівчата почали конфліктувати та вдарили чоловіка, на що мешканці викликали поліцію. У момент документування події, дівчата зателефонували своїм знайомим, які прибігли за них заступатися. Троє молодиків на другому поверсі багатоповерхівки почали сварку, штовханину та бійку відносно мешканця будинку, а на зауваження поліцейських припинити протиправні дії - не реагували. «Швидка», яка приїхала на виклик відразу надала потерпілому першу медичну допомогу, але від госпіталізації він відмовився».



Трьох раніше не судимих осіб: двоє із яких кияни 2000 року народження та 25-річний іноземець, затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Слідчим відділом Голосіївського управління поліції зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб та пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов'язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.



Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии