Столичні слідчі оголосили іноземцю про підозру за угон мопеду

Поліцейські звернули увагу на чоловіка напідпитку, який намагався завести транспортний засіб. Правоохоронці зупинили незнайомця для перевірки та з’ясували, що мопед його не належить. Правопорушника затримали, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Під час несення служби в Подільському районі столиці працівники патрульної поліції на вулиці Ярославській зупинили для перевірки чоловіка напідпитку, який намагався завести мопед. У ході спілкування із правоохоронцями незнайомець не зміг чітко пояснити, кому належить транспортний засіб, тож для з’ясування всіх обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Столичні слідчі оголосили іноземцю про підозру за угон мопеду


Слідчі дізнались, що зловмисник побачив на вулиці мопед та вирішив ним заволодіти. Завести одразу транспортний засіб не вдалось, тож чоловік відкотив його на певну відстань та поновив спроби запустити двигун, чим й привернув увагу правоохоронців. Транспортний засіб поліцейські повернули власнику, а 23-річного громадянина іншої держави затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии