У Маріуполі правоохоронці виявили склад контрафактних сигарет

Правоохоронці вилучили нелегальні тютюнові вироби на суму понад 400 тисяч гривень. Наразі встановлюються особи, які причетні до протиправної діяльності, та канал постачання цигарок.

У Маріуполі правоохоронці виявили склад контрафактних сигарет


Співробітники Центрального відділу поліції Маріуполя та Донецького прикордонного загону за процесуального керівництва Маріупольської місцевої прокуратури № 1 викрили незаконне зберігання контрафактних тютюнових виробів, а також попередили їхню подальшу реалізацію у мережах роздрібної торгівлі.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 199 (зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів, марок акцизного податку) та ст. 227 (умисне введення в обіг на ринку України небезпечної продукції) Кримінального кодексу України, у гаражі та автомобілі місцевого мешканця 1975 року народження було проведено санкціоновані обшуки.

Правоохоронці виявили та вилучили понад 20 000 пачок цигарок різних марок з ознаками підроблення на загальну суму понад 400 000 гривень.
Тривають заходи зі встановлення каналу постачання контрафактної продукції та підприємства, де її виготовляли.

Досудове розслідування триває. Правопорушнику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.





Центральний відділ поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии